MENY


Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_pl2017-jpg_slideimg

Besök Peace & Love 5-7 juli 2018

Köp din biljett här!  

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy13-jpg_slideimg

Skridskokul och Bandyskola


Tack för den gångna vintern! Vi återkommer i höst. 

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy11-jpg_slideimg

Ungdomslag för alla åldrar


Vi återkommer i höst!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy10-jpg_slideimg

Massor av bandy hela vintern!

Nyheter
 • 2018-04-17

  Snart börjar allvaret för P18 Elit

  Borlänge Bandy ställer upp med ett lag i kommande säsongs seriespel i P18 Elit.
  För några dagar sedan hölls ett upptaktsmöte där spelare och ledare gick igenom förutsättningarna. Barmarksträningen börjar i maj och alla är beredda på att satsa och anta en mycket tuff utmaning.


  Läs mer »
 • 2018-04-12

  Örebro en dubbel utmaning för ”Sebbe”

  Lagbygget i Peace & Love City inför nästa säsong i bandyallsvenskan pågår för fullt. Men på torsdagen förlorades en av de viktigaste stöttepelarna på senare år – liberon Sebastian Eriksson. Örebro blir hans nästa hemvist både på planen och i vardagen. Nya utvecklingsmöjligheter inom bankyrket, lusten att pröva på en ny bandymiljö och studiemöjligheter för sambon Lisa var starkt bidragande orsaker till att ”Sebbe” beslutade sig för att säga adjö till bandykarriären i Borlänge.


  – Det känns faktiskt bra. Jag får en nytändning både i jobbet och inom bandyn. Men självklart kommer jag ändå att sakna alla kompisar i Borlänge, klubben och alla kollegor på banken här, säger ”Sebbe” själv.


  Läs mer »
 • 2018-03-29

  Dessa fantastiska kvinnor, män och ungdomar

  En fluga gör ingen sommar. En styrelse, ett välspelande seniorlag gör ingen idrottsförening. Bandyn i Borlänge är bevis nog. Här är fundamentet främst alla dessa fantastiska kvinnor, män och ungdomar som arbetar träget och med stort hjärta för att hålla igång biljettförsäljning, lottförsäljning, arbete i kiosken och i kaffe-/klubbstugan, bollplockning, hjälp med sargen, träningar för alla ungdomar och en massa småsaker därtill.


  Det är beundransvärt, otaliga ord räcker inte till för att berömma dem tillräckligt. Här finns bevisen på att lojalitet, solidaritet och omtanke bär långt. Delar av samhället borde ta efter!!! Framgångarna, inte bara på seniorsidan utan den gångna säsongen även för ungdomarna, är ingen tillfällighet.


  Läs mer »
 • 2018-03-25

  En ganska lyckad berg- och dalbanefärd

  ”Sammanfatta säsongen och det vi gjort i vinter!”


  Orden är Pelle Fosshaugs, platsen kaffe- och klubbstugan på Tunet där spelarna i Peace & Love samlades för någon vecka sedan tillsammans med tränarteamet Pelle Fosshaug, Jocke Nyström och Ulf Hedlund.


  Berg- och dalbana. Engagemang. Hjärta. Vi kan vinna mot alla. Vi vinner alla resultatmässigt sett jämna matcher. En poäng från kval. Det var funderingar som dök upp.


  Läs mer »
 • 2018-03-09

  Avslutningsfest tillsammans

  Onsdagen den 21/3 kl. 18:00 - 21:00 är du hjärtligt välkommen att avsluta årets säsong tillsammans på O´Learys!


  Pris
  Barn/ungdomar upp till 14 år endast 129 kr – inkl. buffé, dryck samt aktiviteter
  Vuxna endast 199 kr - inkl. buffé, vin/öl/cider samt aktiviteter (alkoholfritt 179 kr)


  Läs mer »
 • 2018-03-05

  Ungdomsavslutningar på onsdag och torsdag!

  Denna vecka, på fredag den 9 mars, stängs aggregatet på Tunet och därmed är bandysäsongen 2017/18 över. Innan dess skall vi såklart ha avslutning på is för våra ungdomar.


  Läs mer »
 • 2018-02-24

  Seger i avslutningen och sjätte plats

  Seger, sista målet, seriesexa. Lagkaptenen Patrik Allansson-Roos blev bönhörd i sin avslutningsmatch för Peace & Love City. Det blev två poäng borta på lördagseftermiddagen mot Gustavsbergs IK, segern skrevs till 5–2 (2–0) och P & L City hamnade bara en poäng från kvalplats och tio efter seriesegrande Frillesås.


  – Vi har varit med där uppe igen. Starkt, men vi har trots allt inte räckt till för att nå ända fram. Men vi är nöjda, mycket nöjda, med säsongen, kommenterade assisterande tränaren Jocke Nyström, livligt och ljudligt ackompanjerad av glada spelare på bussen hem.


  Läs mer »
 • 2018-02-24

  Vinst i P13-cup

  Det var så där kallt som det kan vara just vid Grängesvallen där vårt P13-lag skulle spela final i p13-cup.

  Grängesberg hade överraskat iallafall oss ledare genom att vinna sin match i semifinalen mot Bollnäs, medan vi slog Sandviken hemma på Tunets IP.


  Läs mer »
 • 2018-02-24

  Sista matchen med gänget

  Peace & Love City avslutar säsongen i bandyallsvenskan med bortamatch mot Gustavsberg. För lagkaptenen Patrik Allansson-Roos, alias Allan, blir det sista matchen med gänget. Han berättade om sitt beslut att lämna klubben för några dagar sedan.


  Det finns paralleller till kultfilmen ”sista natten med gänget” som rubriken syftar på och som handlar om uppbrott och att skiljas från varandra. En av låtarna i filmen är, lätt omskriven, ”This will be the day when you say goodbye.”


  – Det känns konstigt i hela kroppen, väldigt vemodigt. Sista matchen med min moderklubb, sista gången jag spelar med de här killarna, säger Patrik inför sin och laget avskedsföreställning.


  Läs mer »
 • 2018-02-22

  Kevin vill vara med på resan mot eliten

  Kevin Brown, 25, ställs i helgen mot Gustavsberg när Peace & Love City avslutar säsongen i Bandyallsvenskan. Det var i Värmdöklubben han spelade under sina första bandyår innan han försvann först till Hammarbys juniorlag och senare till Ljusdal där han rotade sig rejält.


  – Egentligen skulle jag upp till Edsbyn och både spela och gå på bandygymnasiet där. Men vi gjorde en sväng förbi Ljusdal och jag fick en härlig känsla för orten direkt. Ljusdal blev mitt hem i sex år. Jag har många av mina allra bästa vänner där fortfarande och kommer troligen att flytta dit igen. Men det dröjer länge, förklarar Kevin.


  Läs mer »

Nyhetsarkiv »

Nästa hemmamatch BANDYALLSVENSKAN

Webdoc CMS