MENY


Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_pl2017-jpg_slideimg

Boka Peace & Love 4-5-6 juli 2019

Beställ ditt Citypass här!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy13-jpg_slideimg

Skridskokul och Bandykul


Vi tränar onsdagar kl 17-18. Välkommen!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy11-jpg_slideimg

Ungdomslag för alla åldrar


Välkommen på träning!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy10-jpg_slideimg

Massor av bandy hela vintern!

Nyheter
 • 2018-12-18

  Ständigt denne Klas Nordström!

   

  Klas Nordström, före detta Hammarby, före detta Västanfors. Ständigt denna Klas Nordström. Som en Ville Vessla som ständigt stjäl showen. Peace & Love City hade bildligt talat inte hunnit vare sig parkera eller gå av bussen innan Klas Nordström och hans lagkamrater i AIK tagit ledningen med 7–0 i tisdagskvällens allsvenska möte på Bergshamra Arena. Matchen var punkterad, AIK vann med 9–6 (7–1) och det hjälpte inte att P & L City valde kamp i stället för förtvivlan och vann andra halvlek med 5–2.


  – AIK spelade väldigt bra i matchinledningen med bra bollkontroll och hög fart. De stressade oss, de spelade oerhört bra som lag och vi var inte riktigt redo för det trots att vi förberett oss på att det kunde bli den matchbild det blev, konstaterade Thomas Linder, Peace & Love Citys tränare.

  Läs mer »
 • 2018-12-18

  Guldkantade AIK en tuff uppgift borta

  AIK alias Allmänna Idrottsklubben Solna, är tisdagskvällens motståndare för Peace & Love City. Matchen avgörs på Bergshamra IP och är den tredje i rad på bortaplan för P & L City som tagit sju av sina nio poäng just borta.


  Guldbemängda AIK, som haft stora framgångar i alla bollsporter och blev svenska fotbollsmästare i år, har satsat stort på bandyn denna säsong. Värvarplånboken har varit tjock som en klassisk hästhandlares eller träpatrons förr i tiden.


  Det är framåt, uppåt och avancemang till Elitserien snarast möjligt som gäller för AIK Bandy – på herrsidan. Damerna har tagit 15 SM-guld sedan 1973 och vunnit damernas World Cup fem gånger. Herrlaget vann sitt senaste SM 1931 och vann också 1909 och 1914, båda gångerna i final mot Djurgården. Man blev också nordiska mästare ett par gånger i bandytidernas begynnelse.


  Läs mer »
 • 2018-12-15

  Poolspel på Tunets IP

  Det har spelats poolspel på Tunet idag lördag, Borlänge hade ett rent tjejlag(07-09) och ett pojklag(09-11), massor av spännande matcher spelades och dom gjorde det fantastiskt bra. 


  En underbar dag med 6st lag, 2 x Borlänge, Grycksbo, Liljan, Linghed & Falu BS visade att bandyns framtid i Dalarna är ljus. 


  Vilka lirare, vilken kämpaglöd som visades upp på Tunets IP denna fina vinterdag. 

  Läs mer »
 • 2018-12-15

  Ny bortaseger, men oron gnagde in i det sista

  ”Den som lever på hoppet blir i varje fall inte fet”, säger ett ordspråk av Tilla Durieux, österrikisk skådespelerska vars storhetstid ligger mer än 100 år tillbaka. Och hur sjuttsingen ska man kunna få i sig mat när Peace & Love City spelar? Magen kurrar av oro och ängslan i det sista.


  Då, som i Katrineholm på lördagseftermiddagen, uppenbarar sig något som heter kämpavilja och tur. Det blev bortaseger igen, nu med 6–5 efter ledning i paus med 3–2. Det uppstår en slags lycklig känsla av viss mättnad. Ett ungt bandyhjärta i en betydligt äldre kropp slår lugnare.


  Läs mer »
 • 2018-12-15

  Inget skönspel

  Inte något skönspel idag men vi åker hem med en fantastiskt viktig och skön seger från Katrineholm med 6-5!  Läs mer »
 • 2018-12-15

  Hårt jobb är vägen framåt för Kralle

  Svagt grodde en förhoppning om att han skulle vara född några veckor in i juni; då hade Midsommarkrantzen passat bra. Eller att han skulle ha någon form av militär grad och få namn som ”Tårtgeneralen”.


  Men han är född i oktober och bara en vanlig fotsoldat som riskerar att åka in på en repmånad ganska snart. Han är också tvåbarnsfar, bagare och konditor och en skicklig bandyspelare vars solomål mot Örebro för att par säsonger sedan fortfarande har en ljusstyrka på hundratals lumen.


  Han heter Mattias Krantz, inte äldst i truppen men ändå nestor i Peace & Love City. Ingen i årets lag har spelat lika länge i seniorsammanhang i Borlänge. Idag spelar han och lagkamraterna bortamatch mot Katrineholm Värmbol.


  Läs mer »
 • 2018-12-08

  Fyra härliga hörnmål när dimman lättade

  Murphys lag om alltings jäkelskap, om alltings inneboende ondska och att allt kan gå snett hängde över bandyfantasten denna blaskiga decembersöndag. Men verkligheten och Peace & Love City ville annorlunda i bortamatchen mot Tillberga.


  Oron dämpades och försvann till musik av den danske kompositören Carl Nielsens ”Dimman lättar ” från orkesterverket ”Fynsk forår” och det blev seger nere i Västerås. Slutresultatet 6–4 (4–3) i Borlängefavör kom efter bland annat fyra hörnmål!!! Dessutom såg Oscar Stadin att med två fullträffar sätta stopp för den måltorka som nästan fått en öken att framstå som en gigantisk träskmark.


  – Segern var klarare än vad siffrorna visar. Vi kunde och borde ha stängt den här matchen tidigare än vi gjorde. Idag var alla skärpta och fokuserade och fyra hörnmål; ja det är skillnaden på att vinna eller förlora, kommenterade Peace & Love Citys tränare Thomas Linder efteråt.


  Läs mer »
 • 2018-12-07

  Låt inte Tillberga bli Tilt-berga!

  Tillberga borta väntar Peace & Love City på lördagseftermiddagen. Matchen spelas i det som bandyvänner lärt känna som Rocklunda, men som i kommersens yrande era fått namnet efter ett företag. Men eftersom gratisreklam bör undvikas så får det bli just Rocklunda – i Västerås.


  Thomas Linder, tränare i P & L City, är lite oroad över att det finns en risk för att det lilla samhället en bit från Västerås kan bli Tilt-berga. Att spelet och resultatet knasar, som i ett flipperspel.


  Läs mer »
 • 2018-12-05

  Nummer ett, därtill nödd och tvungen

   

  Han har en egen julsång, sjungen helt av Jussi Björling. Han är känd som en av två i en populär ungdomsserie och hänger i taket på Sixtinska kapellet i en fresk som beskriver. Känd långt innan han föddes. Världskänd, till namnet.


  Glöm Mattias, Marcus, Christoffer, Ludvig (eg. Ludowicus), Alexander, Thomas och andra som religionen och världshistorien satt i sina rullor över apostlar, helgon och kungliga storheter. Adam var först!


  Vår Adam, Reyier i efternamnet, känner varken till Adams julsång eller fresken i påvens privata kapell i Rom. Han har åldern inne för att ha sett serien och TV–filmen vars första avsnitt gick 1999; året innan Adam Reyier, målvakt i Peace & Love City, föddes.


  Läs mer »
 • 2018-12-05

  26 spelare kallade till läger inför Universiaden


  Christian Frohm och Niklas Rönnqvist är kallade till läger inför Universiaden!

  Den 9-10 december har Universiadenlaget herr sin första samling.
  Förbundskaptenen Stefan ”Lillis” Jonsson har kallat 23 utespelare och 3 målvakter till lägret i Uppsala.


  Läs mer »

Nyhetsarkiv »

Nästa hemmamatch KOM OCH HEJA PÅ OSS!

Webdoc CMS