MENY


Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_pl2017-jpg_slideimg

Besök Peace & Love 5-7 juli 2018 

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy13-jpg_slideimg

Skridskokul och Bandyskola


Tunets ip onsdagar kl 17.00- 18.00

from 2017-11-08

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy11-jpg_slideimg

Ungdomslag för alla åldrar


Se träningstider här

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy10-jpg_slideimg

Massor av bandy hela vintern!

Nyheter
 • 2017-12-13

  En underdog som röt till med besked!

  ”Underdog” – en person eller grupp som förväntas förlora, vanligen i sportsammanhang, en match. Oddset för en hemmaseger för Ljusdal på onsdagskvällen var med största sannolikhet rejält låga. Men Peace & Love City visade sig vara en ”hund” som kunde ryta ganska rejält och bita till ordentligt mot fjolårets seriesuveräner. 


  Läs mer »
 • 2017-12-13

  ”Vi har en bra chans”, säger skytten Stoor

  Ikväll väntar bortamatch mot Ljusdal för Peace & Love City; och spåren förskräcker. Senast lagen möttes var i slutet av oktober, då vann Ljusdal hemma med 10–1. Men P & L City får väl göra som SJ, politiker och en hel del mindre nogräknade skatteplanerare och dess gelikar. Sopa igen spåren och både glömma och gömma all historia.


  Läs mer »
 • 2017-12-09

  Tre hörnmål och härlig bortaseger!

  ”Jag kände att jag inte haft så bra skjut på flera år!”


  Läs mer »
 • 2017-12-09

  Tuff bortamatch mot rutinerat ”Fläkten”

  Peace & Love City åker till Västmanland och Fagersta för bortamatch mot Västanfors, ännu en svår match mot ett lag med flera rutinerade spelare och vassa målskyttar. Förteckningen över vunna, oavgjorda respektive förlorade matcher för de båda lagen ser likadan ut – 2-2-3, men Västanfors, dagens motståndare för Peace & Love City, har en något mindre skrämmande målskillnad med sina tio minusmål, P & L City har 19. I höstas tog P & L City sin enda seger i Supercupen mot just Västanfors (resultat 9–7), något som dock inte går att dra några som helst växlar på. Serieförlusten på Tunet i vintras, då västmanlänningarna gjorde sin kanske bästa match för säsongen och vann med 7–3 känns fortfarande bittert och som en varningsklocka inför dagens möte. 


  Läs mer »
 • 2017-12-03

  Seger - men ett sug efter nervlugnande!

  Det blev seger – med 4–3 (3–2). Marc Samuelsson, som värvats för att göra mål, svarade för tre fullträffar och Erik Stoor för en i Peace & Love Citys hemmamatch mot klassiska IFK Kungälv på söndagseftermiddagen och två viktiga poäng kunde bärgas. Varje poäng i denna märkliga serie som heter Bandyallsvenskan är viktig, speciellt som allt hittills verkar som ett ödets lotteri där varje lag oavsett styrka riskerar att dra en svidande nitlott.


  Läs mer »

Nyhetsarkiv »

Nästa hemmamatch BANDYALLSVENSKAN

Webdoc CMS