MENY


Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_pl2017-jpg_slideimg

Boka Peace & Love 4-5-6 juli 2019

Beställ ditt Citypass här!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy13-jpg_slideimg

Skridskokul och Bandykul


Vi tränar onsdagar kl 17-18. Välkommen!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy11-jpg_slideimg

Ungdomslag för alla åldrar


Välkommen på träning!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy10-jpg_slideimg

Massor av bandy hela vintern!

Nyheter
 • 2019-02-16

  Mycket gick på tomgång, men kontraktet säkrat

  ”Tomgångskörning förbjuden” står det på en stor skylt på Tunets IP. Hemmalaget Peace & Love City verkade inte bry sig om det i långa stunder i hemmamatchen mot Borlänge. Motståndarlagets buss från ett av Mälardalens största bussföretag struntade definitivt i påbudet utan spred ut cancerogener och ämnen som klassas som lika farliga som arsenik.


  För bussbolaget borde det tveklöst bli rött kort och kännbara ekonomiska straff; för hemmalaget gick det ändå vägen. Seger med 6–4 efter ledning i paus med 4–3 och säkrat allsvenskt kontrakt. Roligast: Karl Sterner, en av de fantastiska juniorerna i Borlängebandyn, fick göra sitt första allsvenska mål


  Läs mer »
 • 2019-02-15

  Nu måste kvalspöket kväsas!

  Två matcher kvar, kvalspöket hotar runt hörnet och den senaste tiden har varit fylld av skador, sjukdomar och blessyrer. Men Thomas Linder, tränaren, är en bestämd fältherre och ska se till att han och laget håller alla halvmesyrer på betryggande avstånd. Tillberga med Borlängebekantingen och forne storskytten Pekka Rintala i laget är lördagens utmaning för Peace & Love City på Tunet. 


  – Målet nu är att bli bästa Dalalag och vinna de två återstående matcherna och jag både hoppas och tror att vi ska klara det. Förutsättningarna finns, vi är ett bra lag och vill avsluta serien på bästa tänkbara sätt, säger Thomas Linder.


  Läs mer »
 • 2019-02-14

  Sveriges bästa juniorlag tuff nöt att knäcka

  Efter ett tufft seriespel väntar nu slutspelet för Borlänge Bandys U-18 Elit. Första matchen spelas på fredagen och motståndet är det svårast tänkbara. Vetlanda BK; svenska mästare 2018 och vinnare av Svenska Juniorcupen förra året. Matchen börjar redan kl. 17.00


  – Vetlanda är verkligen vana vinnare i juniorklassen och i mina ögon Sveriges bästa lag i sin klass, säger Jocke Nyström i Borlänge Bandy.


  Läs mer »
 • 2019-02-09

  ”Solen” kom fram – befriande seger

  Missad hörna, missad hörna, missad hörna, miss… Det stora vemodet smög in över Västanfors idrottsplats, landets första landbana för bandy, när Peace & Love City fick se sin pausledning med 2–1 förändras till både 2–2 och underläge med 2–3.


  Men himlen öppnade sig bildligt talat och lät en imaginär sol lysa över arenan och ge Peace & Love City styrka att vända och vinna. 7–3 (2–1) mot en av de senaste årens akilleshälar, just Västanfors, ger en välbehövlig knuff inför de båda återstående matcherna i allsvenskan.


  – Detta var skönt. Nu tänker jag tala om att vi ska vinna de återstående matcherna, båda på hemmaplan, och sikta på att i varje fall bli bästa Dalalag, sa en lättad Thomas Linder, P & L Citys hårt prövade tränare.


  Läs mer »
 • 2019-02-09

  Vilken dag!

  140 tjejer med ledare och släktingar fyllde idag Tunets IP.

  Vilken fantastisk dag! säger arrangören Jocke Nyström som hyllar Borlängetjejernas och deras föräldrars engagemang inför denna dag. Jocke kan redan nu avslöja att det kommer att bli en uppföljning på detta arrangemang.


  Intervju och bilder finns om du klickar på "läs mer"


  Läs mer »
 • 2019-02-08

  Thomas och kusinerna beredda att kriga

  Tre omgångar återstår av bandyallsvenskan. Tre täta, tuffa, thrillerbetonade matcher där första utmaningen för Peace & Love City är lördagens bortamatch mot Västanfors, ett lag som haft för ovana att ställa till det på slutet för vårt lag.


  – Jag struntar i tidigare års resultat. Nu ska vi ut och visa hur bra lag vi är och ge allt. Blod, svett och tårar (som Churchill också sa, red.anm,) gäller. Vi ska ha två poäng, förklarade Peace & Love Citys tränare Thomas Linder efter torsdagens träning.


  Läs mer »
 • 2019-02-07

  Tjejerna tar över Tunets IP

  Det är hela 14 tjejlag (ca 140 tjejer) i åldrar mellan 8-15 år som kommer till Tunet på lördag för att spela Sveriges största poolspel i bandy.


  Borlänge har för första gången på 20 år ett rent tjejlag i föreningen, det är 11st tjejer i åldern 8-11år som tränar 1-2ggr/vecka och deltar annars i poolspel men möter då killar.


  Flera av tjejerna började i skridskokul för ca: 5 år sedan och några har hoppat på under resans gång.


  Läs mer »
 • 2019-02-02

  P & L City – underdogen som bet ifrån

  Med en spelare skadad (Jonathan Voxlin), en på VM (Kevin Brown) och fem som ställde upp med sjukdom i kroppen var chanserna till ett framgångsrikt resultat knappast det allra största i hemmamatchen mot AIK på lördagseftermiddagen. Det ihopköpta stjärngänget alias ”Gnaget” vann med 7–3 (3–1), men fick hårdare motstånd än de kanske förväntat sig. Peace & Love City var en underdog som bet ifrån ordentligt.


  – En match som vi borde fått med oss minst en poäng ifrån. Vi gjorde en stark prestation, men marginalerna var inte på vår sida, kommenterade Peace & Love Citys tränare Thomas Linder.


  Läs mer »
 • 2019-02-01

  Budet var taget – ”Gnaget” blev laget

  "Djurgårn, sa killen. Hade han sagt Gnaget. Man fattar ju om en kille säger Gnaget. Till och med IFK eller Hagalund eller Sumpan. Eller Älvsjö eller nåt annat insnöat lag i Tumba. Men Djurgårn…. Vi snacka bara lite löst. Vi snacka om gäng som vi tyckte skulle få finnas. Lag som vi kände för…” 


  I novellen Supportern beskriver författaren Stig Claesson, Slas (1928–2008) ironiskt och träffande om den lidelse en supporter känner för sin klubb. Själv var han Hammarbyfantast av hela sitt hjärta. Men AIK, Gnaget, kunde han ha fördrag med. I detta AIK finns numera Per Fosshaug som tränare för det lag som i lördagens match på Tunet möter Peace & Love City.


  Läs mer »
 • 2019-01-30

  Ledare och frivilliga i främsta rummet

  Första, och kanske det enda, fälttåget är över. Vunnet och ingen lär försöka rycka bort gradbeteckningarna.


  När Bill-Arne Andersson flyttade till Vänersborg och slutade som ansvarig efter fem genomförda turneringar tog den före detta Vägverks-/Trafikverkskollegan Lars Åke Näslund över som general för Borlänge bandys ungdomscup. Han kom in när bara ett par veckor återstod till första matchstart. Han löste uppgiften utan problem.


  – Min insats är väl inte mycket att tala om, det mesta var ju redan gjort. Alla ledare och alla frivilliga som hjälpte ska ha mest uppmärksamhet. De gjorde ett strålande jobb, säger Lars Åke Näslund.


  Läs mer »

Nyhetsarkiv »

Nästa hemmamatch KOM OCH HEJA PÅ OSS!

Webdoc CMS