MENY

Kevin Brown väljer Borlänge Bandy

Vi är glada att kunna presentera Elitseriemeriterade Kevin Brown som valt att fortsätta sin karriär i Borlänge Bandy!

En viktig pusselbit i vårt anfallsspel har vi lyckats knyta till klubben, säger sportchefen Daniel Johansson.

Vi låter Kevin presentera sig själv:

Kevin Brown - 21 år
Född och uppvuxen i Gustavsbergs/Södermalm
Spelat i Gustavsberg-Hammarby-Ljusdal. Guld med Stockholmsstadslag p14.
- Uttagen i 23 manna truppen u-19 landslaget

Flyttade upp till Ljusdal och började på bandygymnasiet.

Har spelat  fem säsonger i Ljusdals BKs a-lag när vi "började om" och startade vår resa mot elitserien.

Har fått erfara otroligt mycket vad som krävs sportsligt på och sidan av planen för att prestera och ligga på elitnivå. Har spelat bla två avgörande matcher på IP inför 3 500 personer mot Örebro. Det är sex fantastiska år som jag summerar ihop min tid i Ljusdal. LBK och alla människor i Ljusdal har en stor och varm plats i mitt hjärta.

En jobbig tid privat (när min mamma gick bort för två år sedan) har gjort att det spådda genombrottet i Elitserien fått vänta. Har spelat två säsonger för Ljusdals BK i elitserien.

Har haft kontakt med Borlänge bandy under förra säsongen, men det var efter ett samtal med Eric Lisell (tidigare lagkamrat i Ljusdals BK) som jag kom i kontakt med Daniel Johansson på allvar.

Det känns otroligt inspirerande för en ung bandyspelare som mig med höga ambitioner att få ta del och utvecklas i Borlänge bandy. Konceptet att jobba optimalt utefter de resurser  man har och vara noggranna med grunden för att skapa en bra helhet har tilltalat mig enormt.
Har fått en väldigt positiv känsla av Borlänge som stad och framförallt lagkamraterna och människor runt omkring Borlänge bandy.

Det ska bli fantastiskt roligt att få utvecklas tillsammans med Borlänge bandy och förhoppningsvis tillföra det jag lärt mig under mina fem säsonger i Ljusdals BK både på och på sidan av planen.

Nu kör vi!

Kevin_Brown.jpg


Fantastiskt kul att Kevin väljer oss bland alla anbud han fått, ett bevis på att vår satsning lockar spelare av hög klass till vår förening.

danne.jpg
Daniel Johansson - Sportchef

Pressrelease >>
Högupplöst foto >>

 

Bookmark and Share

Webdoc CMS